Doar un gând

Noiembrie presărat cu funingine şi speranţă-ai venit pe fundal de flori mortuare şi pleci lăsând în urmă clipe împlinite pe miros de ninsoare. 

Noiembrie… Cel mai bun noiembrie. M-ai învăţat că nu resemnarea e soluţia, ci voinţa. Mi-ai arătat că, dacă vreau, orice e posibil. Totul e posibil, iar totul este doar o parte din ce pot avea. 

Noiembrie. Laşi în urmă semne de întrebare, priviri confuze şi ochi secătuiţi de lacrimi. Laşi în urmă vieţi şi noi începuturi-unele deja sfârşite, altele marcate de puncte de suspensie. 

Decembrie-în care voi face exact ceea ce simt. Iar asta… asta deja se simte bine. 


 

Decembrie de poveste să avem! Iar din acest noiembrie, ei bine, să învăţăm. Şi, mai ales, să nu îl uităm. 

 

 

 

 

7 thoughts on “Doar un gând

 1. Pentru mine noiembrie, an de an, vine cu 4 momente speciale, n-am să le enumăr aici, spun doar că-s momente din viaţă care şi-ai pus şi îşi vor pune amprenta în fiinţa mea toată viaţa. Nu contează o lună anumită din an când doreşti să mergi mai departe, poate că doar clipa în care simţi că poţi acest lucru contează. Mai precis, când îţi doreşti ceva în viaţă şi ştii că merită să lupţi pentru acel lucru/stare/situaţie, nu ţii cont de timp, lupţi cu timpul.
  Un decembrie cu lumină şi bucurie să fie în sufletul tău, Maria!

  Liked by 1 person

  1. Ideea era că acest noiembrie m-a pus faţă în faţă cu nişte situaţii pe care nu le-am mai întâlnit până acum, iar faptul că am ieşit la suprafaţă mai bine decât mă aşteptam, a făcut din luna asta să fie una specială.
   Asemenea şi dumneavoastră, padre! Aşa să fie!

   Like

 2. “Sa nu uiti,Darie,nimic sa nu uiti…” Sa mergi mai departe cu zambetul pe fata si capul sus! Iti doresc un decembrie cu sperante noi si multe bucurii! Te imbratisez cu sufletul,Maria! ❤

  Liked by 1 person

  1. Mulţumesc din suflet! Asemenea vă doresc şi eu dumneavoastră. Să fie un decembrie de basm! 🙂 Vă îmbrăţişez tare, tare!
   Şi Darie… Darie nu uită nimic. Doar se mai sperie din când în când.

   Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s