Pauză de Vamă

Calendarul spune că a venit vara. Numai că plaja din Vamă e mai goală ca oricând la început de sezon, iar mâine începe BAC-ul. Printre variantele de la materiile pentru examen, am decis că se poate strecura o pauză de câteva ore pentru o mică plimbare şi, cum Vama nu e decât la câţiva kilometri, iar nopţile mele albe sunt dedicate învăţatului, o plimbare de seară a fost energizantul perfect pentru orele de studiu care au urmat.

Nu am inspiraţia necesară să scriu ceva care v-ar putea capta interesul. Prin mintea mea se perindă doar cuvinte din câmpul lexical al BAC-ului şi admiterii, aşa că, pentru a nu vă plictisi, am făcut câteva fotografii care să vă poarte pe malul cald al Mării Negre, pustiu, dar minunat.

_DSC8789Început de iunie cu plaja goală. Prea goală.

_DSC8792 Din păcate, de vreo 2 ani, pe plaja din Vamă sunt mai multe umbrele decât oameni, deşi ele nu servesc decât pentru focurile de tabără. _DSC8807 _DSC8813 Privelişte care, până la acest 1 Mai, a stat ascunsă în spatele unor baruri. Noroc cu ANAF. _DSC8818 Astea-s nişte umbrele care-mi plac mult, mai ales că sunt doar câteva. Plus că se încadrează perfect peisajului. Chiar aduc a Vamă. _DSC8829 Motto-urile de la Amphora, un bar cu muzică bună şi pentru toate vârstele. _DSC8843Sandalandala e, din punctul meu de vedere, cel mai mişto loc de pe litoralul nostru. Am pozat doar intrarea, dar vă invit să daţi un search pe Google să vedeţi cum arată. Şi nu doar că arată bine, dar şi atmosfera e pe măsură!

Pozele sunt făcute ieri, însă abia acum am reuşit să deschid laptop-ul.

Abia aştept să revin şi să spun tot ce am de spus. Gândurile curg neîncetat, însă timpul e mai limitat ca oricând.

14 thoughts on “Pauză de Vamă

  1. Va fi bine… Adună-ţi liniştea interioară de prin toate părţile şi cu ea treci peste orice. Ai încredere, mereu ai norocul de partea ta atunci când eşti încrezătoare. Şi nu doar norocul… Ţin pumnii ăia imaginari, dar sunt sigură că va fi bine…

    Liked by 1 person

  2. Bafta la examene,Maria! Succes in tot ceea ce vei face de acum incolo! Stiu sigur ca totul va fi bine.Nu lasa emotiile sa te copleseasca,e doar o etapa care se incheie in viata ta.Te imbratisez cu gandul si iti doresc tot binele din lume.Pupici cu drag din partea mea! :* ❤

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s